Din personliga utveckling

Robert Nilsson i TV4 med Malou von Sivers

Pengar, framgång och berömmelse!
Vad betyder det, om du inte samtidigt kan känna lycka, ha energi och må riktigt bra?

Sedan år 2000 har Robert Nilsson jobbat med olika delar inom personlighetsutveckling. Ibland kan du se honom på TV4, där han medverkar i program som Efter Tio, Nyhetsmorgon och Förkväll. Då är han ofta med i egenskap av Drömterapeut. Under åren har han i direktsändning tolkat drömmar åt bl.a. Jonas Gardell, Nanne Grönvall, Martin Stenmark och Jill Johnsson.

Robert medverkar också återkommande i Sveriges Radio P4 där han i ett hitills drygt 30-tal direktsändningar tolkat de drömmar som lyssnarna ringt in. Idag erbjuder han kurser, föredrag och workshop inom Drömtydning och drömterapi. I rutan här till höger, kan du komma till webben Orkanens Öga, där aktuellt kalendarium och tidigare medverkan i TV, radio och tidningar finns att hitta.

Tillsammans med sin sambo Carin erbjuder Robert också kurser för par som vill fördjupa sin relation och känner att de behöver få en helg tillsammans. Det handlar om vanliga och samtidigt väldigt viktiga saker som ärlig kommunikation, beröring och närvaro. På sajterna Romantisk Helg och Tantrakurser som du hittar i rutan till höger, kan du läsa mer om innehållet för dessa romantiska helger och vad de kan göra för din relation!

Life is what happens to you while you are busy making other plans.

Sajter inom detta område

Det finns ett flertal sajter som berättar om de kurser, föredrag och workshop som jag har inom området 'Personlig Utveckling'.

Här nedan kan du se vilka dessa och genom att klicka på texterna får du chansen att besöka dem.